ACTES JORNADA DE SALUT (4 D'ABRIL)

La jornada de salut del passat dijous 4 d'abril va ser tot un èxit! Hi van participar molts grups de tots els nivells educatius i els alumnes van respondre molt bé davant aquesta iniciativa. A més, és important destacar també la col·laboració del metge Andreu Estela i de la infermera Mariola Luque. Amb la seva col·laboració, van realitzar tallers relacionats amb la distorsió dels sentits durant tot el matí i els alumnes van participar de manera significativa. 

Per altra banda, els alumnes de Cultura Científica i Psicologia van dur a terme xerrades molt interessants sobre diferents temes relacionats amb la salut (hepatitis, estrès, alcoholisme, etc.) i els de Ciències Aplicades van organitzar i participar en diferents tallers tals com proves d'audiometria, espirometria, alimentació, entre d'altres.

Des de la comissió de medi ambient i salut, consideram que aquest és el principi d'unes jornades que de cada any poden ser més interessants i poden ajudar a implicar  a tota la comunitat educativa amb un tema tan important actualment com és la salut. Volem agrair a tots els professors, alumnes i altres professionals que han fet que la celebració al Ramis del Dia Mundial de la Salut (va ser el passat 7 d'abril) sigui possible.  

Vos deixam algunes imatges: 


Comentaris

Entrades populars