I JORNADA DE SALUT AL RAMIS

El proper dia 7 d'abril és el Dia Mundial de la Salut i el lema d'aquest any és: "Cobertura sanitària Universal".

Des de la comissió volem fer conscients a la nostra comunitat educativa sobre diferents aspectes de la salut. Per aquest motiu, els alumnes de tècniques de biologia i geologia de 3r d'ESO, Ciències Aplicades, Cultura Científica i Educació física de 4t d'ESO, d'Anatomia Aplicada i Educació física de 1r de Batxiller i de Psicologia de 2n de Batxiller s'han organitzat diferents xerrades i tallers al llarg del dia (els quals podeu consultar al tríptic adjunt).

Per altra banda, comptam amb la col·laboració del Delegat Menorquí de la delegació de Celíacs de Catalunya i professor del centre Kiko Borràs, que ens explicarà la Celiaquia.

També comptam amb la col·laboració inestimable del Dr. Andreu Estela i la infermera Mariola Luque. Ambdós estan molt il·lusionats de participar en aquesta jornada i ens han preparat un parell d'activitats molt interessants i, al hora, que ens fan reflexionar sobre com es poden distorsionar el que percebem (Distorsió dels sentits). I també alguna sorpreseta més ;)




I amb aquesta reflexió de'n William Londen us deixam

"Per a garantir una bona salut,
menjar lleuger, respira profundament, viu amb moderació, cultiva l'alegria i manté l'interès per la vida".



Comentaris

  1. Hi ha molta feina feta per a organitzar una jornada com aquesta i una bona dosis d'il·lusiò per part dels alumnes que hi participen. Crec que tots hi guanyem (en salut! ) des d'aquest mateix moment. Enhorabona a la Comissió.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars