PRESENTACIÓ DEL CONCURS D'ECOAULES


Avui, alumnes de CTMA de 2n de batxiller han presentat a l'equip directiu del centre el concurs de les Ecoaules.

Aquesta iniciativa neix de la preocupació que mostren els nostres joves pel futur de la Terra. Aquest concurs té com objectiu el de motivar i conscienciar a la comunitat educativa en la conservació del medi ambient, alhora que propiciar uns entorns més nets i sostenibles. 

Les alumnes han exposat que s'han de començar a prendre mesures per a preservar el nostre medi ambient i que amb aquest concurs es promouran accions i actituds sostenibles entre els alumnes i la comunitat educativa, en general. El concurs vol propiciar l'adquisició d'hàbits responsables amb el medi ambient, però no tan sols en l'àmbit educatiu per a guanyar un concurs medi ambiental sinó també en l'àmbit familiar i social, com han dit "que tots s'enduguin a casa el que aprenen a l'institut".

El concurs està estructurat en dues categories de participació i el seguiment el realitzaran tant els alumnes de 2n de batxiller com els membres de la Comissió de Medi Ambient i Salut.  El correcte reciclatge dels residus generats a l'aula, l'ús correcte de l'energia i dels recursos (paper, materials...), seran els ítems bàsics els quals puntuaran en el concurs, però també es duran a terme i d'altres propostes d'activitats més motivadores i dinàmiques com seran els reptes que s'aniran proposant mensualment. Què més podeu fer per obtenir punts? Doncs... no teniu límit per la vostra imaginació, sempre que sigui sostenible, no contamini i no impliqui un malbaratament de recursos innecessari.

Tots esteu convidats a decorar l'aula de manera sostenible! Pensau que aquestes ambientalitzacions de l'aula transmetin un missatge mediambiental.

La iniciativa ha tingut molt bona acollida per la direcció del centre que ens ha animat a seguir endavant amb aquests tipus d'accions. Per altra banda, s'han compromés en promocionar el concurs i participar en la subvenció del premi.

Així que ja sabeu... APUNTAU-VOS!!!

Per més informació sobre el concurs podeu contactar amb els alumnes de CTMA de 2n de batxiller o la Comissió de Medi Ambient i Salut.

Altra informació útil:
  • Bases del concurs
  • Com reciclar correctament
  • Full d'inscripció (els tutors de cada grup)

Comentaris

Entrades populars