GUARDÓ CENTRES ECOAMBIENTALS

Avui s'ha celebrat al Consell de Menorca l'acte de lliurament dels guardons i els certificats de participació en el programa Centres Ecoambientals de la Conselleria de Medi Ambient i la Conselleria d'Educació i Cultura.

A l'acte va assistir una petita representació del centre formada pel director, un membre de la comissió de Medi Ambient i Salut i quatre alumnes de 2n de batxiller que cursen l'assignatura de CTMA. L'acte ens va sorprendre del tot! Entretingut i novedós.

La sala d'actes del Consell es convertí per uns instants en un gran Boeing on les hostesses de vol de Plastic Free Airline, molt formals i mediambientalment sostenibles, ens van atendre amb la major atenció del món... això si! Plastic Free... Elles ens van presentar tot un seguit de plats, gots, palletes... plastic free que poden substituir el tan utilitzat plàstic d'un sòl ús. Per altra banda, ens varen recordar, mitjançant un joc, quines són les passes més importants a l'hora de ser més sostenibles.

I tothom pensa... reciclar! doncs no! el més important de tot és primer PENSAR/REFLEXIONAR si  el que volem comprar és realment necessari o és tan sols un caprici... No comprar per comprar i... , certament, necessitam menys del que creiem...

El missatge final d'aquesta actuació i de l'acte en si va ser VOLAR RUMB A UNA MENORCA PLASTIC FREE

Us deixem doncs amb algunes imatges...





Comentaris

Entrades populars