PREGUNTA DE LA SETMANA

Bon dia a tothom... avui tenim una cosa molt interessant per a tots aquells que participau al concurs de les Ecoaules... i es que... ESTRENAM NOU CONCURS!!!!

El concurs de les preguntes

Objectiu

Aconseguir punts per al concurs!!!

Com i Qui pot participar?

Pot participar tothom qui vulgui tant a nivell individual com en grup-classe o en parelles... la modalitat ens és igual... la qüestió que respongueu les preguntes... correctament, clar!

En què consisteix el concurs?

Aquest nou concurs setmanal consistirà en respondre a una pregunta. Aquesta pregunta estarà relacionada amb el medi ambient o amb les històries, vídeos... que anem publicant a l'instagram o a n'aquest bloc.

I si no tenim instagram?

No us preocupeu, us farem arribar les preguntes al correu del centre... tot i que podeu anar consultant el bloc (intentarem tenir-lo actualitzat)

Quan de temps tenim per a contestar?

Una setmana. Totes les respostes que ens arribin el dia que publiquem la nova pregunta i la resposta de la pregunta de la setmana anterior, ja no contaran.

On hem d'enviar les respostes? 

Les respostes les podeu enviar al correu dels alumnes de 2n de batxiller que us enviaran el correu amb la pregunta.

Què guanyarem amb aquest concurs?

Cada vegada que encerteu una pregunta (ja sigui un del vostre grup o el grup-classe sencer) rebreu 2 punts per al concurs de les ecoaules... NO US SEMBLA UNA BONA MANERA DE SUMAR PUNTS?!!

idò comencem!!!

Aquí teniu la primera pregunta:

Comentaris

Entrades populars