MOBILITAT - ANAR EN BICI

Quina és la millor manera de fer esport, passar-s'ho bé i a l'hora recórrer hermosos paisatges? 

O, si més no, anar a l'escola, institut, feina d'una manera diferent, sostenible, sense renou i disfrutant de l'aire fresc a la cara?

No ho heu imaginat encara?

Miguel Delibes li va dedicar un llibret on explicava totes les seves sensacions i sentiments d'anar amb "Mi querida bicicleta"... Ara? Ara sí?

Doncs, si la BICICLETA!

Anar en bicicleta ens beneficia tant a nivell físic, és l'exercici més complet, com a nivell emocional. Utilitzar aquest medi de transport ens millora la capacitat pulmonar, disminueix la pressió sanguínia i millora la circulació, el que ens permet millorar la resistència i enfortir la musculació. 

Per altra banda, a nivell psicològic ens permet contactar amb la natura, desconnectar dels problemes del dia a dia, a reduir l'estrès i l'ansietat, gràcies a que l'esport ens genera una gran quantitat d'endorfines que ens fan sentir GENIAL! I no oblidem que afavoreix la concentració i la coordinació de moviments...

Davant tot aquest seguit de beneficis, qui es pot resistir a una bona excursió en bicicleta o a utilitzar-la per a venir a l'institut?!

Però... també caminar pot ser una bona manera de venir a l'institut de manera sostenible i amb els beneficis de fer una mica d'esport ;)

Aquí us deixem un parell dels cartells fets pels vostres companys de Cultura Audiovisual de 1r de Batxillerat. 

Esperem que us agradin i que els hagueu vist pel centre ;)






 

Comentaris

Entrades populars