ZERO PLÀSTICS - KILÒMETROS DE PLÀSTICO POR IRIS

El projecte "Kilòmetros de Plàstico por Iris" és una iniciativa de 0 Plastic Menorca, Menorca Preservation Fund i Mallorca Preservation Foundation amb la col·laboració de l'Aliança Menorca Sense Plàstic en el qual es convida a joves d'entre 15 i 18 anys de Menorca i matriculats a un centre educatiu de les Illes Balears a lluitar contra la contaminació del mar pels plàstics.


Aquest projecte "convida a joves nascuts entre 2002 y 2006, als quals anomenem "0 Plastic Warriors", a compartir idees per reduir la contaminació del plàstic a Menorca i a Mallorca"  mitjançant la realització d'un vídeo d'1 minut de durada en el qual manifesten les seves idees per a reduir l'ús dels plàstics d'un sòl ús mentre gaudeixen d'una agradable excursió en companyia d'amics i coneguts. 

La temàtica a tractar durant l'excursió és: “Què faries per lluitar contra la contaminació plàstica a la teva illa? ". 

Per altra banda, els kilòmetres recorreguts per cadascun dels alumnes participants s'afegiran a al còmput de kilòmetres per Iris.

El termini de participació al concurs “Kilómetros de Plástico por Iris” és el dia 1 de maig. Animau-vos! Els vostres companys de CTMA de 2n de batxillerat i de Cultura Audiovisual de 1r de batxillerat hi estan treballant a tope!


Podeu trobar la informació completa del projecte a la web:  www.0plastic.es o al link de Mallorca Preservation Foundation i podeu seguir també l'instagram @kilometrosdeplasticoporiris

Més informació i dubtes: hola@0plastic.es




Comentaris

Entrades populars