ACTE DE LLIURAMENT DE GUARDONS DEL PROGRAMA DE CENTRES ECOAMBIENTALS 2020-2021

Aquest dimecres 15 de desembre els/les alumnes Emely Aguilar, Jaime García-Navas, Andrea Lopera i Paula Maceda -en representació dels alumnes de l’assignatura de CTMA de segon de batxillerat- i Raquel Taltavull -com a representant de la Comissió de Medi Ambient de l’IES Joan Ramis-, vam assistir a l’acte de lliurament de guardons dels Centres Ecoambientals del curs 2020-2021 a Mercadal organitzat per la Conselleria d’Educació i Formació Professional i la Conselleria de Medi Ambient i Territori.


L’acte s’inicià amb una representació teatral còmica i dinàmica que va destacar la importància de la flora marina i la seva protecció. Per fer-ho, varen projectar un vídeo informatiu i, amb la participació del públic, es varen respondre diverses preguntes sobre aquest. Fou un acte entretingut, que va agrair la participació de  diversos centres educatius i els seus projectes destinats a conscienciar la població sobre la protecció del medi ambient. 


Nosaltres com a representants del IES Joan Ramis i Ramis ens comprometem  a continuar amb les tasques que han anat realitzant els nostres companys any rere any. Us animem a participar i prendre part activa d’aquest projecte.





Comentaris

Entrades populars