IMPULSORS DEL CANVI

La fundació Save the Med du a terme diferents projectes amb l’objectiu de que la Mediterrània recuperi la seva riquesa biològica així com la prosperitat de les poblacions locals en harmonia amb l’entorn. Entre els seus projectes educatius es troba el Programa Impulsors pel canvi que incentiva al jovent de les Balears a desenvolupar les seves pròpies propostes i accions per a reduir el consum de plàstic. 


En aquest programa hi van participar tres alumnes de l’IES Joan Ramis i Ramis a l’edició de 2021 Lucía Mercadal, Gina Llambies i Julia Mercadal. El seu projecte ECORED by ECOGREEN va quedar finalista. Un projecte que aprofundeix en les implicacions mediambientals dels productes d’higiene femenina (ECORED).


Na Gina, que com na Lucía i na Júlia, va finalitzar els seus estudis de batxillerat el passat mes de maig, ha vingut al centre a recollir el seu, més que merescut premi, per la gran feina feta amb el seu projecte. No s’ha pogut organitzar un acte públic de lliurament dels diploma de participació i el premi, però ha rebut tot el recolzament dels actuals alumnes de l’assignatura de Ciències de la Terra i Medi Ambient (CTMA) que han agafat el testimoni per a continuar la seva feina i la resta de projectes que van dur a terme els companys i companyes de na Gina, na Lucía i na Júlia. 


A l’acte també hi han estat presents e director del centre Llorenç Pons i la professora de CTMA i membre de la Comissió Medi Ambiental del centre Raquel Taltavull. Ambdós molt contents per la feina que realitzen any rere any els alumnes de CTMA de 2n de batxillerat, amb el compromís que demostren i les ganes i entusiasme amb que fan la seva feina.


Enhorabona!


Comentaris

Entrades populars