RESIDU 1 - SOLUCIÓ

 Residu nombre 1


Els embolcalls dels snacks són ENVASOS LLEUGERS i es reciclen al contenidor GROC.

Aquests tipus d'embolcalls són substituïbles per versions més ecològiques però en cap cas més sostenibles, ja que si es substitueix per cartró o algun altre material biodegradable, seguim amb el mateix problema, no es poden reutilitzar i seguim generant molts residus.

Llavors, QUÈ PODEM FER?

El primer que s'ha de fer és canviar els nostres hàbits alimentaris, donat que aquests snacks no són massa saludables, no aporten nutrients, tan sols aporten CALORIES i tota una sèrie d'additius i conservants.

Altres aliments o snacks saludables que poden satisfer la nostra gola podrien ser els fruits secs, les fruites, o algun snack tipus barreta de cereals fetes a casa (són molt fàcils  aquí teniu una recepta de barretes de cereals o bé pels més golàfres una amb chocolata). 

Ja tenim l'snack super saludable, I... què podem utilitzar per portar-lo a la motxilla... doncs, molt senzill... una CARMANYOLA (tuperware)!!! el podrem netejar i reutilitzar.

Potser aquest snack saludable porta més feina però en el fons serà MOLT MÉS SALUDABLE PEL NOSTRE ORGANISME I MOLT MÉS SOSTENIBLE!


💪🏻🌎🌱

Comentaris

Entrades populars