CAMPANYA 1: MODA I MEDI AMBIENT

 


En un principi mai ens havíem aturat a pensar les conseqüències de la industria però a partir d’un documental vist a classe, ens varem conscienciar. Per això, volem elaborar una campanya per intentar conscienciar a tothom. 

Per fer-ho, hem creat un perfil d’Instagram (greenfashion_2022) ja que és una de les xarxes socials més emprades, varem fer un cartell creatiu i un qüestionari que no només van participar els de l'institut sinó que també més gent. El que hem fet ha estat, fer diferents videos per penjar a Instagram que eren: tenyir camisetes i fer veure l’aigua que s’utilitzava i després no es filtrava, per tant, tota l’aigua malgastada. També, vam emprar l’armari de la Paula per comparar la roba que utilitzem i la que no i a més varem fer una entrevista a una propietària d’una botiga. Sobretot, va dirigit a un públic jove però ens agradaria poder arribar a tothom.

ELS VÍDEOS

Tenyim roba... quina despesa d'aigua!


Quanta roba tenim que no utilitzam?


Entrevista a la mare de na Paula



Ens agradaria haver arribat a més persones però quasi ningú s'interessa per aquests temes ja que poca gent està concienciada però creiem que la campanya està ben organitzada i pensada. Per tant, creiem que l’apartat d’arribar a molta gent no ha estat possible encara que estem contentes amb el resultat del qüestionari.

RESULTAT DE L'ENQUESTA


SEGUEIX-NOS! GREENFASHION_2022

Paula S., Almudena, Marta T

Comentaris

Entrades populars