CAMPANYA 4: RECOLLIDA DE ROBA

 

Per què aquesta campanya?

Al veure els documentals sobre la contaminació que genera la indústria tèxtil, ens hem adonat del gran impacte que això suposa en el medi ambient. Per aquest motiu, volem organitzar una campanya sobre la importància de donar una segona vida a la roba, no només per evitar així el sobreconsum de matèries primes i la creació de contaminació, sinó també per fer veure a l’institut quanta roba podem arribar a desaprofitar. Encara que ens hagués agradat poder fer un mercat dins l’institut per encara donar més visualització a la reutilització de la roba.


Objectiu

L’objectiu de la campanya és que els alumnes de l’institut Joan Ramis i Ramis siguin conscients del problema i vulguin donar la roba que ja no utilitzen, amb la finalitat de donar-la a Càritas.


 Efectes de la campanya

Hem pogut observar que aquesta campanya ha motivat a algunes persones a contribuir a la causa mediambiental, ja que alumnes de diferents classes, juntament amb qualque professor, han aportat una gran quantitat de roba. Aquesta roba donada, duita a Càritas, podrà ser reutilitzada, cosa que reduirà la contaminació. A més, és una opció per a aquelles persones que no es poden permetre comprar roba de primera mà.

Amb aquesta campanya hem observat que algunes persones si tenen consciència sobre l’impacte de la roba en el medi ambient, però la gran majoria no ha participat. És important que els alumnes del centre sàpiguen que sempre es pot donar una segona vida a tota aquella roba que ells ja no utilitzin. La part positiva de la campanya és que la gent que ha participat, ha donat bastant roba.


Sara, Martina i Jaime

Comentaris

Entrades populars