RECAPACICLAM

Recapaciclam el projecte del centre per a potenciar el reciclatge dels residus generats dia a dia per la comunitat educativa.

Aquest projecte neix a partir del concurs Aules Verdes. El concurs aules verdes establia una cursa entre els diferents grups d'estudiants de l'institut per a potenciar l'estalvi energètic, la gestió sostenible dels residus i el respecte i conservació del medi ambient. Però des de fa uns anys el centre es troba desbordat i manca de suficient espai per a poder realitzar aquest concurs. Els alumnes es veuen obligats, sobretot els de cursos superiors, a canviar d'aula, el qual dificulta avaluar les diferents aules per a dit concurs.

Amb el projecte Recapaciclam els alumnes es responsabilitzen de la gestió dels residus d'una de les aules del centre, però no tan sols això, es realitzen campanyes, tallers de reciclatge, patis sense residus i es treballa des de diferents àrees (How to save energy). Aquí us deixam un dels vídeos realitzats des de l'assignatura d'anglès de 2n d'ESO.

(Autor: Joan Febrer)

Comentaris

Entrades populars